Depreme evlerinde yakalanan İstanbullular sokaklara döküldü

Merkez üssü Ege Denizi olduğu öğrenilen 6.5 şiddetindeki deprem, İstanbul’da da hissedildi. Vatandaşlar deprem sonrası sokağa döküldü.Gökçeada açıklarında meydana gelen deprem, İstanbul’da da hissedildi. Depreme evlerinde yakalanan...

Merkez üssü Ege Denizi olduğu öğrenilen 6.5 şiddetindeki deprem, İstanbul’da da hissedildi. Vatandaşlar deprem sonrası sokağa döküldü.

Gökçeada açıklarında meydana gelen deprem, İstanbul’da da hissedildi. Depreme evlerinde yakalanan vatandaşlar, sokaklara döküldü. Deprem nedeniyle vatandaşların tedirgin oldukları görüldü.

Deprem sırasında otelde olduğunu söyleyen bir kişi, “Beş dakika önce bir deprem oldu. Yaklaşık 10 dakika sallandık. Sallandığımızda 'acaba birisi oturduğum koltuğumu sallıyor' dedim. Ama baktım 10 saniye kadar sallandık aşağı yukarı 5-6 şiddetinde oldu gördüğümüz kadarıyla. Millet birden bire dışarı çıktı otelden.” dedi.

Bir başka otel sakini ise, “Hiçbir şekilde panik yapmadan oturduğumuz yerde bitmesini bekledik. Ama tabi o sırada heyecanlandık. Çok sallandı beşik gibi sallandık. Sakin bir şekilde izdiham olmadan dua ederek bekledik.” diye konuştu.

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır