Demba Ba: İlk dakikadan son dakikaya kadar savaşırım

Beşiktaş'ın Chelsea'den yeni transferi Demba Ba, siyah-beyazlı kulübün tesislerini gezdi ve açıklamalarda bulundu.Beşiktaş'ın İngiltere'nin ünlü takımı Chelsea'den transfer ettiği ve dün İstanbul'a getirdiği Senegalli Demba Ba, Nevzat...

Beşiktaş'ın Chelsea'den yeni transferi Demba Ba, siyah-beyazlı kulübün tesislerini gezdi ve açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın İngiltere'nin ünlü takımı Chelsea'den transfer ettiği ve dün İstanbul'a getirdiği Senegalli Demba Ba, Nevzat Demir Tesisleri'ni gezdi. Tesisleri kendisinin gezmek istediğini belirten Senegalli golcü, "Güzel bir tesis. Çalışmama katkı sağlayacak bir yer. Çok güzel bir gün, çok güzel bir karşılama yaşadım. Bu transfer sebebiyle insanların tutkusunu, heyecanını görmüş oldum. Özellikle tesislere gelmeyi ben istedim. Burası gerçek ve birinci evimiz. Esas hayatımız burada geçecek. Diğeri ikinci evimiz. Başlamak için sabırsızlanıyorum ve beklemek istemiyorum." dedi.

İLK DAKİKADAN SON DAKİKAYA KADAR GİYDİĞİM FORMANIN HAKKINI VERİRİM

İstanbul'a geldiğinde yapılan karşılamadan çok etkilendiğini de belirten Demba Ba, "Çok güzel bir gün yaşadım, karşılama çok güzeldi. Böylece insanların tutkusunu ve heyecanını görmüş oldum. Tesisleri gezmeyi ben istedim. Çünkü burası bizim ilk evimiz, diğeri ikinci evimiz." dedi.

Demba Ba, Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi ve futbol şube sorumlusu Ahmet Nur Çebi ile ilgili bir soruya ise "Ahmet Nur Çebi’yi görmek şaşırtıcı ve mutluluk verici. Çünkü bu durum kulübün beni ne kadar istediğini gösterir. Bu da bir futbolcu için önemli, karar vermesinde etken oluyor. Reddetmek mümkün olmaz. Ahmet Nur Çebi’yi görünce karar vermem daha kolay oldu." diye konuştu.

Beşiktaş taraftarına verdiği mesajda ise mücadele sözü veren Demba Ba, "Oynadığım her kulüpte giydiğim her formada ilk dakikadan son dakikaya kadar elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ediyorum. Her takımda bunu yaptığım gibi Beşiktaş’ta bu geleneğimi sürdüreceğim. İlk dakikadan son dakikaya kadar elimden gelenin en iyisini yapacağım bundan emin olsunlar." dedi.

Tesisleri gezen Demba Ba, daha sonra siyah beyazlı takımın İngiltere'deki kampına katılmak için yola çıktı.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında