Davutoğlu: AK Parti'nin Kapıları Abdullah Gül'e Açıktır

Başbakan Davutoğlu, Abdullah Gül'ün aday olma ihtimali üzerine konuşarak 'Gül, ne zaman arzu ederse AK Parti'nin kapıları kendisine açıktır.' dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD ziyareti sırasında matbuat mensuplarının sorularını cevapladı. Davutoğlu 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün namzet olma ihtimali meselesi için konuştu. Davutoğlu 'Gül, ne süre dilek ederse AK Parti'nin kapıları kendisine açıktır. Gül'ün AK Parti'de politika yapması hepimize gurur verir' ifadelerini kullandı.

'HEPİMİZ İÇİN GURUR VERİCİ'

Başbakan Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e mebus adaylığı teklifi yapılıp yapılmadığıyla ilgili, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın yine AK Parti'de bir mühim vazife üstlenmesi ve ya AK Parti içerisinde politika yapması hepimiz için sırf gurur sağlayan bir büyüme olur. Dolayısıyla doğal takdir kendilerinin lakin böyle bir atılım için davete dahi gereksinim yoktur' dedi.

'PARTİ KAPATMAYA GEÇİT VERMEYİZ'

Davutoğlu, parti kapatma iddialarına yönelik ise, ''Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibinin mağduriyet havasına girmemesi lazım. AK Parti, parti kapatmaya geçit de vermez izin de vermez'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABERLER.COM

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında