Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 200 bin konut için Mart ayında kazma vuruluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesindeki incelemelerini tamamladıktan sonra yaptığı açıklamada, mart ayında 200 bin konut için ilk kazmayı vuracaklarını açıkladı.

Depremde evini kaybeden vatandaşlar için ilk etapta 200 bin konut inşa edilecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde yıllarca kentsel dönüşüm ve TOKİ projelerine karşı çıkan zihniyetin artık bu inadından vazgeçeceğine inanıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle;

"(Kahramanmaraş merkezli depremler) Sadece mart ayı içinde 11 ilimizde 200 bin konutun inşası için ilk adımı atıyoruz.

Ülkemizde yıllarca kentsel dönüşüm ve TOKİ projelerine karşı çıkan zihniyetin artık bu inadından vazgeçeceğine inanıyorum.

(Deprem bölgesinde) Yerinde ihya edilecek yerleşim yerlerinde bilimsellik, hızlılık ve yapıların güçlülüğü ilkelerinden asla taviz vermeyeceğiz."

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu