Çukur 2. sezon 20. bölüm 2. fragman izle: Çukur yeni fragman

Türkiye'nin en sevilen dizilerinde olan Çukur'un 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 53. bölüm fragmanı izle. 52 bölümde İdris gelini, torunu ve Paşa'yı öldüren Çeto ile ilk defa yüz yüze geliyor. Çeto İdris'e mahalleye geri dönmek için İstanbul'un kabadayıları aracılığıyla baskı yapıyor.

Çukur dizisinin 2. sezon 20. bölümden ilk sahne yayınlandı. 19. bölümde kara kuzular Çukur'a dönmek için İstanbul'un kabadayılarını arkasına alır. İdirsle görüşen kabadayılar ret cevabı alır. Ancak İdris ve Yamaç olayın arkasında başka planlar olduğunu görür. İdris kabul etmiyor görünsede Yamaç kara Karakuzuların Çukur'a dönmesine izin veriyor. Bunu duyan Cumali ve Vartolu çılgına dönüyor. 

Sena Mahsun olduğunu öğrendiği Fikret'le yüz yüze geliyor. Yamaç ve Meliha ilk defa yüz yüze geliyor. İdrisle görüşmek için gelen Yamaç'ı kapıda gören Meliha kısa bir şaşkınlık geçiriyor. Yamaç Meliha'ya kim olduğunu sorduğunda Meliha, "Babana sor" yanıtını verir. Bunun üzerine Yamaç "M'den İ'ye tesbihinin tanesi olaydım" yanıtını verir. Meliha'nın şaşkınlığı artar. İşte 52. bölümde yaşananlar...

Selim, Yamaç'ı vuran Metin konusunda ne yapacaklarını sorar. Yamaç bir şey yapmayacaklarını Metin'in zaten pişman olduğunu söyler. Yamaç'ın yanından ayrılan Selim, Sena'yı arar. Cevap alamaz. Emmi Yamaç'ın yanına gelir Meliha'nın evine götürmek için. Yamaç Emmi'ye şaka yapar. Emmi şaka üzerine kızar ve Yamaç'a hadi gidiyoruz diye Yamaç'ı Meliha'nın evine götürür. Selim bu arada Mahsun'a silah çeken Sena'nın evine gelir anca kapının açık olduğunu fark eder. Silahıyla içeri giren Selim, Sena'yı elinde silahla bulur. Sena olanları Selim'e anlatır ve Mahsun'un kendisine karşı hissetiklerini kullanmayı teklif eder ancak Selim bu olaylara karşımamak için Sena'yı uyarır. 

İDRİS YAŞANANLARI ANLATIYOR

Meliha'nın evine gelen Yamaç ve Emmi İdris ile birlikte yaşadıkları olayları anlatırlar. Karakuzuların üstünde olan bir gücün farkına vardıkları bellidir. Yamaç ve İdris Karakuzuları Çukur'a almayı kabul etmeye karar verir ancak Emmi karşı çıkar. Yamaç bu karara Cumali ve Vartolu'nun da karşı çaıkacağından emindir. 

METİN VE YAMAÇ KARDEŞ OLUYOR

Daha önce Kemal'in "Yamaç abi, traşına baksın, takımını giyisin ve gelsin" dediği Metin ile birlikte kahveye gelir. Kahvede yalnızca Metin, Emmi ve Yamaç vardır. Metin artık sonunun geldiğini düşünür ancak Metin ve Yamaç bir zamanlar Emmi, Paşa ve İdris'in ettiği kardeşlik yemini gibi yemin eder ve kardeş olurlar. Kahve camında olanları seyreden mahalleli sevinç çığlıkları atar. Kemal gözyaşlarına boğulur. 

KARAKUZULAR ÇUKUR'DA

İstanbul kabadayılarını "Baykal bey" ile tehdit eden Çeto sonunda adamlarıyla birlikte gövde gösterisi yaparak Çukur'a girer. Yamaç Karakuzuları karşılar ve "Çukur'uma hoşgeldiniz" der. Çeto ise "Bu mahalle sizin değil, bu mahalle kimin ya" der. Karakuzular geldiğinde yalnız oldukları görülen Koçovalılar bir sürpriz yaşar. 

53. BÖLÜM'DEN İLK SAHNE

Yayınlanan ilk sahnede daha önce Çukur'a dönmeyeceğini söyleyen İdris Baba Aliço ile birlikte mahalleye döner. İşte 2. sezon 20. bölümden ilk sahne

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında