Çorum'da öğrencilere şiir dinletisi

Çorum Armoni Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne (ARMONİ) bağlı Sev-Genç Gençlik Platformu tarafından bu yıl ikinci şiir dinletisi etkinliği gerçekleştirildi.

Çorum Armoni Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne (ARMONİ) bağlı Sev-Genç Gençlik Platformu tarafından bu yıl ikinci şiir dinletisi etkinliği gerçekleştirildi.

Devlet Tiyatro Salonu'nda düzenlenen etkinlikte birçok ünlü şairin şiirleri seslendirildi, yöresel türküler okundu ve semah gösterisi sergilendi.
ARMONİ Derneği Başkanı Huriye Çoban, programa katılanlara teşekkür ederek, Sev-Genç Platformu tarafından düzenlenen şiir dinletisi etkinliğini geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Gençlere farklı ortamlar yaşatmak ve sınav sitreslerine bir nebze olsun ara vermelerine vesile olmak için çeşitli programlar düzenlediklerini söyleyen Çoban ''Dernek olarak gençlerimize yönelik etkinlikler düzenliyoruz ki bunlardan birisi de şiir dinletisidir. Gelecek nesillerin sosyal alanlarda da kendilerini göstermeleri ve aktivitelerle onların hayatlarına renk katmalarına yardımcı olmak aslında dernek ve STK'ların yapmaları gerekenler arasında yer almalıdır. Programımıza katılanlara teşekkür ediyor ve öğrencilerimize yönelik programların devam edeceğini söylemek isterim.'' dedi.

Sev-Genç Gençlik Platformu Koordinatörü Pınar Deniz ise gençleri kabiliyetleri doğrultusunda destekleyip sosyalleşmelerine katkı sağladıklarını ifade etti. ''Özellikle üniversite gençliği için kendilerini kendilerince ifade edebilecekleri ortamlar sağlamayı şiar edindik'' diyen Deniz, üniversite gençliğine her zaman destek olacaklarını ve yanlarında olduklarını aktardı. Deniz ''Bu programlar sayesinde gençlerimizin yeteneklerini görmek de ayrıca bizi mutlu etmektedir. Gençlerimiz için bir şeyler yapabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Platform olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz şiir dinletisi programı da bunlardan birisidir. Bundan sonra da gençlerimize yönelik çalışmalarımız ve etkinliklerimiz devam edecektir.'' dedi.

Program sonunda etkinliğe katkı sağlayan ve şiir okuyan öğrencilere Pınar Deniz tarafından çiçek takdim edildi. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında