Çöplükte ölü bulunan bebeğin anne ve babası yakalandı

Mersin’de çöplükte kundağa sarılı şekilde ölü bulunan bebeğin annesi ve babası olduğu iddia edilen 2 kişi yakalandı.

Mersin’de çöplükte kundağa sarılı şekilde ölü bulunan bebeğin annesi ve babası olduğu iddia edilen 2 kişi yakalandı.

Mersin'in Mezitli İlçesinde ormanlık alanda kundağa sarılı bir şekilde ölü olarak bulunan bebeğin anne babasını tespit etmek için çalışan polisler, tüm kamu ve özel hastanelerin doğum kayıtlarını inceledi. N.B.E isimli bekar bir kadının 25.01.2014 tarihinde saat 08.50’de Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde bir erkek çocuk dünyaya getirdiği ve bu doğumun ise kayıtlara ‘sosyal vaka’ olarak geçtiği tespit edildi.

Yapılan araştırma sonucu N.B.E.nin Ankara’da babasının yanında oturduğu belirlendi. Yaşadığı adreste gözaltına alınan kadın Mersin’e getirildi. Emniyetteki ifadesinde kadın, bebeğin babasının Mersin’de yaşayan T.T. olduğunu öne sürdü. Bebeğin babası olduğu iddia edilen T.T. de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından ormanda ölü bulunan erkek bebeğin anne ve babası olduğu iddia edilen N.B.E ve T.T. adliyeye sevk edildi.


CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti