Çok Güzel Hareketler oyuncuları kim gerçek isimleri nedir?

Çok Güzel Hareketler oyuncuları kim, isimleri, biyografileri ve özgeçmişleri hepsi bir arada sizler için derledik. Çok Güzel Hareketler 2 olarak yeni sezonda ekrana gelen Yılmaz Erdoğan yapımı ÇGH yeni oyuncular, yeni yüzler ve genç yetenekleri sahneye çıkarıyor. İşte oyuncu kadrosunun tam listesi:

ATAKAN

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncu kadrosunda en dikkat çeken isimlerden birisi Atakan Çelik'tir. Peki, Çok Güzel Hareketler Atakan kimdir?

Atakan Çelik 3 şubat 1990 İstanbul'un Beyoğlu dünyaya geldi. Boyu 1.83, kilosu 76, iktisat bölümü mezunudur.

Atakan Çelik, oyunculuğu neden seçtiğine dair bir soru üzerine şu açıklamayı yapmıştı: Neden olmasın:) Çocukluk hayalim. Klişe ama gerçek.

Müsamere çocuğuyum. Her milli bayram, özel gün vs. Sahnede buldum kendimi. Tiyatro ve oyunculuk hevesim hep vardı ancak annemin “sigortalı işin olsun” ısrarları sonucunda uzaklaştım tiyatrodan ve bir sigorta şirketinde işe başladım. Kendim sigortalı olduğum yetmiyormuş gibi insanlar da sigortalı olsun diye 5 yıl çalıştım. Konuyu yanlış anlamış olabilirim:) 2015 de BKM ile tanışınca hayallerimin peşine düştüm ve o yıldan beri BKM Mutfak çatısı altındayım.

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Ekmek spekülatörleri yeniden devrede Şifalı bitkilerle yaralarını tedavi etti Kiralık IBAN mağduru 8 ay hapis yattı