Club Brugge'ün muhtemel 11'i

Editörümüz Mehmet Bulut, Club Brugge'ün muhtemel 11'ini değerlendirdi.

Editörümüz Mehmet Bulut, Club Brugge'ün muhtemel 11'ini değerlendirdi.

1- Mathew Ryan: 1.82’lik boyu, taraf toplarda dezavantaj yaratıyor. Olcay ve Töre'nin ceza bölgesine keseceği ortalar başına iş açabilir.

19- Thomas Meunier: Geri yönelmek hakkında sıkıntılı. Boş kalan kanadı tehlikeli ataklara neden olmakta ve sık olmasa da gol tehlikesi yaratıyor.

4- Oscar Duarte: İki ayağını da iyi kullanıyor. Rakibi döndürmemek hakkında yoğun şekilde başarılı.

44- Brandon Mechele: Duarte ile fazla yoğun anlaşmazlık yaşıyor. Ara toplarda yaşadığı zamanlama hataları, başına fazla aşırı iş açıyor.

28- Laurens De Bock: Savunma ve hamle becerisi standart. Tam bir vazife adamı. Birkaç sezon sonra Belçika Milli Takımı'nın sol beki ona emanet edilecek.

8- Lior Refaelov: Duran top ve uzaktan şutları inanılmaz. Tekniği ile hızı birleştiğinde durdurulması yoğun şekilde zor. Sol ayağı, tam bir raket.

24- Denswill: Esas noktayı bulunan stoperde değil, ön libero mevkinde oynayacak. Brugge'ün yumuşak karnı olma ihtimali yüksek.

3- Timmy Simons: İlerleyen yaşına rağmen takımın herzaman gereksinim duyduğu isim. Eski performansından yoğun şekilde uzak.

25- Ruud Vormer: Orta bölgede kendini unutturmakta tam bir usta. Beklenmedik anda skoru değiştirmesi onu vazgeçilmez yapıyor.

22- Jose İzquierdo: Hızı, kıvraklığı ve zekası inanılmaz. Bu maç patlama yapmaya hazırlanıyor. Savunmanın bu adama tedbir alması şart.

9- Tom De Sutter: Uzun boylu ve fırsatçı. Hızlı değil lakin zeki. Hata affetmeyen bir futbolcu. İlk maçta hiç yoktu lakin golünü attı!

Kaynak: FANATİK

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi