Çine Hidroelektrik Santrali özelleştirme ihalesi

ANKARA (AA) - Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Aydın'daki Çine Hidroelektrik Santrali (HES) ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirmesi ihalesinde nihai pazarlık görüşmelerinin 8 Eylül Cuma günü yapılacağı bildirildi.Özelleştirme...

ANKARA (AA) - Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Aydın'daki Çine Hidroelektrik Santrali (HES) ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirmesi ihalesinde nihai pazarlık görüşmelerinin 8 Eylül Cuma günü yapılacağı bildirildi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamada, Çine HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine başvuran tüm katılımcıların ön yeterlilik kriterlerini karşıladığı ve ihalenin 8 Eylül Cuma günü gerçekleştirileceği belirtildi.

Söz konusu ihaleye, Altek Alarko Elektrik Santralleri Tesis İşletme ve Ticaret AŞ, Demars İnşaat Turizm Ticaret Ltd. Şti. ve İş-Kaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ teklif vermişti.

Başbakan suikastçisi, şair ve aktivist çıktı Avrupa ülkesinde başbakana suikast Yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu Vergi müfettişleri 50 ilde operasyonlara başlıyor "Bürokratik vesayete izin vermeyeceğiz" Fenomen olmaya çalışan öğretmenler sorununa çözüm