CHP’den Başbakan’a soru önergesi: Kaç emniyet müdürü, neden görevden alındı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na soru önergesi sundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na soru önergesi sundu. Tanrıkulu, bu soru önergesinde bakanların çocukları dahil çok sayıda kişi gözaltına alındığını ve yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası çok sayıda emniyet mensubu görevlerinden alınıp, başka görevlere atandığını hatırlattı. Ardından da şu soruları yöneltti: “Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası kaç emniyet müdürü görevlerinden alınmıştır? Görevden alınma gerekçeleri nedir? Emniyet müdürlerinden görevi kötüye kullandığı gerekçesi ile görevden alınanlar kimlerdir? Görevlerini nasıl kötüye kullanmışlardır?”


CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında