CHP'de "Muratpaşa Belediyesi" tanıtım günleri

- CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Antalya, Türkiye'nin en güzel kentlerinden birisi. Bir şanssızlığımız var, büyükşehiri geçen seçimlerde kaybettik. İnşallah bu seçimlerde alacağız" - "Bütün Antalya'yı Muratpaşa gibi yapacağız, hiçbir sorun kalmayacak. Bütün insanlar mutlu olacak, huzur içerisinde yaşayacak ve herkes Antalya'da yaşadığı için mutlu olacak"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Antalya, Türkiye'nin en güzel kentlerinden birisi. Bir şanssızlığımız var, büyükşehiri geçen seçimlerde kaybettik. İnşallah bu seçimlerde alacağız." dedi.

"CHP çalışıyor, Türkiye kazanıyor" projesi kapsamında, Antalya Muratpaşa Belediyesi tanıtım günleri etkinliğinin düzenlendiği parti genel merkezinde, belediyenin çalışmalarının anlatıldığı stantlar kuruldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran'ın koordinesinde gerçekleştirilen etkinliğin açılışına, Genel Başkan Kılıçdaroğlu da katıldı.

Konferans salonunda, partililerle basına kapalı bir araya gelen Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerin çalışmalarına ilişkin bir konuşma yaptı, Muratpaşa'da ikamet eden sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarların sorularını yanıtladı.

Çıkışta, basın mensuplarının etkinliğe ilişkin sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, Muratpaşa Belediyesi'nin başarılı çalışmalar yaptığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Antalya, Türkiye'nin en güzel kentlerinden birisi. Bir şanssızlığımız var, büyükşehiri geçen seçimlerde kaybettik. İnşallah bu seçimlerde alacağız. Bütün Antalya'yı Muratpaşa gibi yapacağız, hiçbir sorun kalmayacak. Bütün insanlar mutlu olacak, huzur içerisinde yaşayacak ve herkes Antalya'da yaşadığı için mutlu olacak." dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da, etkinliğe katılanlara çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Belediyenin çalışmalarının sergilendiği etkinlik, hafta sonuna kadar devam edecek.



İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti