CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Antalya'da

- Kılıçdaroğlu, turizmciler ve muhtarlarla görüştü

ANTALYA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da turizmcilerle bir araya geldi.

Muratpaşa ilçesindeki bir otelde Antalyalı turizmcilerle buluşan Kılıçdaroğlu basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından yürüyerek Erdal İnönü Kent Parkı'na geçti. Kendisini görmek için otele gelen tekerlekli sandalyedeki 83 yaşındaki Zehra Yiğit'in elini öpüp bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, karşılaştığı lise öğrencileriyle de öz çekim yaptı.

Erdal İnönü Kent Parkı'ndaki gelin ve damatla da selamlaşan Kılıçdaroğlu, fotoğraf çektirdi.

Park içerisindeki Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, parkta Antalyalı muhtarlarla basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor