Chelsea, Fulham'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea, Premier Lig'de Fulham'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea, Premier Lig'de Fulham'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Chelsea de hat-trick yapan Andre Schürrle sahanın yıldızıydı.

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında 1-1 berabere kalan Chelsea, Premier Lig'de ise Fulham'a konuk oldu. Mücadelenin ilk devresinde iki takım da gol bulamadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi. Ancak ikinci yarıda sahaya Hazard-Schürrle ikilisi çıktı.

Hazard'ın asistleriyle Alman yıldız Schürrle, 52'de takımını 1-0 öne geçirirken, 65'te ise skoru 2-0'a getiren gole imza attı. 68'de ise bu kez Torres'ten aldığı pasla fileleri havalandıran Schürrle, hat-trick yaparken skoru da 3-0'a taşıdı.

Fulham 74. dakikada John Heitinga ile farkı 2'ye indirse de bu teselliden öteye gidemedi ve Chelsea, sahadan 3-1 galip ayrılarak 63 puanla liderliğini sürdürdü. Fulham ise 21 puanla ligin son sırasında kaldı.
CİHAN

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı işgal edildi