Çevre ve gürültü kirliliğine yönelik denetimler

- Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yüksek sesli egzoz satışı yapan iş yerlerine ve çevreye rahatsızlık veren araçlara yönelik denetim yaptı

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yüksek ses çıkaran egzoz satışı yapan iş yerlerine ve çevreye rahatsızlık veren araçlara yönelik denetim yaptı.

Vatandaşlardan gelen şikayetlerin artması nedeniyle araçlara yüksek sesli egzoz takan iş yerlerine ve çevreye rahatsızlık veren araçlara yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü kordinesinde zabıta ve maliye ekiplerinin katılımıyla bu sabah saatlerinde, "gürültü kirliliğine geçit yok" isimli denetim yapıldı.

Ekipler, daha önceden adresleri belirlenen iş yerlerine eş zamanlı baskın düzenledi.

İş yerlerinde yapılan denetimlerde eksik belgeleri olan işletmecilere ceza kesilirken, çevreye rahatsızlık veren araçlar da trafik ekipleri tarafından bağlanarak otoparka çekildi.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Emniyet kararnamesi yayımlandı Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu