Cenaze namazı sonrası mahalleli yol kapattı

Okmeydanı'nda silahla öldürülen Burak Can Karamanoğlu'nun cenaze namazı sonrası vatandaşlar Piyalepaşa Bulvarı’nı trafiğe kapattı.

Okmeydanı'nda silahla öldürülen Burak Can Karamanoğlu'nun cenaze namazı sonrası vatandaşlar Piyalepaşa Bulvarı’nı trafiğe kapattı. Mahalleli ile polis arasında gerginlik yaşandı. Bazı gazeteciler olay sonrası eylemciler tarafından darp edildi.

Dün gece saatlerine Okmeydanı’nda karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 22 yaşındaki Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetmişti. Karamanoğlu için Beyoğlu Fatih Sultan Konak Camii’nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Piyale Paşa Camisi’nde de bir cenaze namazı kılındı. Karamanoğlu’nun Türk bayrağına sarılı cenazesi omuzlarda taşındı. Karamanoğlu’nun cenazesi toprağa verilmek üzere otobüsle Giresun Alucral’a gönderildi.

Cenazenin otobüse konulmasından sonra yaklaşık bin kişi Piyalepaşa Bulvarı’nı çift yönlü olarak trafiğe kapadı. Taksim istikametinde ve E-5’e katılım yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Grubu ikna etmeye çalışan polis ile eylemciler arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Gazeteciler de bazı kişilerin saldırısına uğradı. CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti