Çaykur Rizespor'un kamp programı açıklandı

RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un, 2016-2017 futbol sezonu öncesi 2 aşamalı yapacağı hazırlık kamp programı belli oldu....

RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un, 2016-2017 futbol sezonu öncesi 2 aşamalı yapacağı hazırlık kamp programı belli oldu.

Yeşil-mavili ekibin resmi sitesinden yapılan açıklamada, 6 Temmuz Çarşamba günü Rize’de toplanacak takımın ilk hazırlık kampını Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştireceği ve bu kampın 10 gün süreceği duyuruldu.

İkinci hazırlık kampının ise 16 Temmuz-4 Ağustos arasında Avusturya'nın Seefeld kasabasında gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, 19 günlük kamp boyunca Tirol bölgesinde birçok hazırlık maçları yapılacağı kaydedildi.


Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam