Çaykur Rizespor-Gaziantepspor maçının ardından

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gaziantespor'u 5-1 yenen Çaykur Rizespor'un teknik sorumlusu Mehmet Ali Karaca, "Ben her zaman hazır ve nazır Çaykur Rizespor'un hizmetkarıyım.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gaziantespor'u 5-1 yenen Çaykur Rizespor'un teknik sorumlusu Mehmet Ali Karaca, "Ben her zaman hazır ve nazır Çaykur Rizespor'un hizmetkarıyım." dedi.

Karaca, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, taraftarın takıma sahip çıktığını belirterek, "Taraftarın desteği ile iyi mücadele ettik. Bir hafta Gaziantespor'u analiz ettik. Nasıl oynayacaklarını tartıştık ve ne yapabilirizi düşündük. Kenar oyuncuların çok atağa çıktığını ama stoperlerin yavaş olduğunu gördük. Forvetleri kenarda bulundurduk ve araya atılan paslarla kazandık. Oyunun büyük bölümünü çok iyi oynadık. İkinci yarının başında rakip bizi hırpaladı geri dönüşlerde sıkıntı yaşadık. Bu sürede merkezi kapatarak oynadık. Kazandığımız için mutluyuz." dedi.

Hafta içerisinde istifa eden Rıza Çalımbay'a takıma verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Karaca, "Türkiye'nin en iyi hocalarından. Son iki maçta takımın iyiye gidiş vardı. 15 maç üzerinde kazandığımız için çok mutluyuz. Yenilebilirdik, futbolda istikrardan yana olan biriyim. Burada istikrarı yakalayacağımıza inanıyorum. Yeni hoca gelebilir. Ben bundan hiç gocunmam. Yönetimin bana bakışını çok iyi biliyorum. Ben her zaman hazır ve nazır Çaykur Rizespor'un hizmetkarıyım." diye konuştu.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Gaziantespor Teknik Sorumlusu Bünyamin Süral, Çaykur Rizespor deplasmanına kazanmak için geldiklerini belirterek, "Çaykur Rizepsor'un durumunu bildiğimiz için çok zor olacağını biliyorduk. Hafta boyunca bunu bilerek hazırlandık. Rakibimiz maça çok arzulu istekli başladı. Oyunun başında yediğimiz 3 gol düzenimizi bozdu. Kazanmayı Çaykur Rizespor daha çok istedi. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Çaykur Rizespor'u tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Süral, hatalardan ders alıp gelecek maçlara hazırlanmaları gerektiğini sözlerine ekledi.
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında