Büyükşehir Gaziantepspor, Bölükbaşı ile kaybetmiyor

- TFF 1. Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor ile berabere kalan Gaziantep ekibi, son 6 lig maçında yenilmedi


GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor'un yüzü teknik direktör Bülent Bölükbaşı ile gülüyor.

Geçen sezonun 31. haftasında Adanaspor'a 3-2 yenildikten sonra teknik direktör Bayram Bektaş ile yollarını ayıran mavi-beyazlı ekip, kalan 3 maçında sportif direktör Bülent Bölükbaşı'ndan taktik aldı. Söz konusu 3 maçta, 2 galibiyet ve 1 beraberlik yaşayan Gaziantep temsilcisi, 7 puan topladığı bu karşılaşmalarda 7 gol atıp 3 gol yedi.

Yeni sezonda yola Bölükbaşı ile devam eden Büyükşehir Gaziantepspor, ligin geride kalan 3 haftalık bölümünde henüz kaybetmedi. Göztepe ve Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan, Bandırmaspor'u ise 2-1 mağlup eden Gaziantep ekibi, 3. haftayı 5 puanla 5. sırada tamamladı.

Bülent Bölükbaşı ile çıktığı 6 lig maçının 3'ünü kazanan Büyükşehir Gaziantepspor, yenilmezlik serisi yakaladı. 6 maçta rakip fileleri 11 kez havalandıran mavi-beyazlılar, kalesinde 6 gol gördü.


Ekonomide önlemler meyvesini veriyor Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Beşiktaş Türkiye'nin ikinci uzay yolculuğu başlıyor Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Kripto paralardan iki ayrı vergi alınacak Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı işgal edildi