Bursaspor, Afyonkarahisar'da kampa girdi

- Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarıyla 2018 FIFA Dünya Kupası'nda yer alan William Troost-Ekong, Abdullahi Shehu ve Aziz Eraltay ile izinli Titi katılmadı


AFYONKARAHİSAR (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyonkarahisar'da kampa girdi.

Bursa temsilcisi, Afyonkarahisar'daki ilk antrenmanını teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ndeki idmanda oyuncular, koordinasyon ve pas çalışmaları yaptı.

Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarıyla 2018 FIFA Dünya Kupası'nda yer alan William Troost-Ekong, Abdullahi Shehu ve Aziz Eraltay ile izinli Titi katılmadı.

Bursaspor, ilk etap kamp çalışmalarını 13 Temmuz'da tamamlayacak ve 3 günlük aradan sonra ikinci kamp dönemine yine Afyonkarahisar'da başlayacak.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Emniyet kararnamesi yayımlandı Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu