Bitlis Valisi mehmetçikle bayramlaştı

Bitlis Valisi Çağatay, 2050 rakımlı Gazitepe Üs Bölgesi'nde güvenlik güçlerinin bayramını kutladı

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Kurban Bayramı dolayısıyla 2050 rakımlı Gazitepe Üs Bölgesi'ni ve yol kontrol noktalarını ziyaret ederek güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey ve Emniyet Müdürü Celal Özcan ile üs bölgesine giden Çağatay, buradaki komando ve korucuların bayramını kutladı.

Terörle mücadelede gösterdikleri üstün başarılar nedeniyle güvenlik güçlerine teşekkür eden Çağatay, "Allah sizi nice bayramlara sağlıkla, mutlulukla ve huzurla, vatanımızın birliği ve dirliği içinde ulaşmayı nasip etsin. Allah şehitlerimize rahmet etsin, gazilerimize de sıhhat ve afiyet versin. Sizi görmekten mutluyuz. Yeni emniyet müdürümüz ve paşamız ile bir kez daha Sehi'de beraberiz. Allah sizi korusun, ayağınıza taş değdirmesin. Sayın İçişleri Bakanımızın size selamı var. Bayramınızı tek tek tebrik etti. Ben de bayramınızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bitlis-Siirt kara yolundaki jandarma ve emniyet yol kontrol ve uygulama noktalarını da ziyaret eden Vali Çağatay, buralardaki personelle de bayramlaştı.

Vali Çağatay, bayramın hüzne dönüşmemesi için trafik kurallarına uymaları konusunda uyardığı sürücülerin ve yolcuların da bayramını kutlayarak şeker ve kolonya ikram etti.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında