Bitcoin'in düşüşü nasıl son bulur? Bitcoin için yeni ATH ne olacak?

Bitcoin neden düşüyor, daha ne kadar düşecek ve düşüş nasıl son bulur? Bitcoin için yeni ATH ne olacak? İşte uzmanından yorumlar:

Hızla düşmeye devam eden Bitcoin, kripto para piyasasındaki belirsizliği de giderek artırıyor. Onunla birlikte birçok altcoin de düşmeye devam ediyor. Hal böyle olunca yatırımcıları önünü göremiyor, kripto para yatırımlarının nereye doğru evrileceğini tahmin bile edemiyor. Peki, Bitcoin'in düşüşü nasıl son bulur? Bitcoin için yeni ATH ne olacak?

Bitcoin'in bu sezonki çöküş satışları geçen sezonun neredeyse 3 misli (Kırmızı Yükseltiler).

Bitcoin'in düşüşü nasıl son bulur? Bitcoin için yeni ATH ne olacak?

Öte yandan Satışların dengelenmesi 2020 yılına kadar gidiyor.

Bir başka deyişle: Bitcoin çok ciddi bir değer kaybı yaşıyor ve 6K - 7K fiyatı hiç şaşırtıcı olmayabilir.

Çözüm ise basit: Kripto varlıkalra ve bilhassa Bitcoin'e olan inanç dev yatırımcılar tarafından tekrar dile getirilmeye başlandığında önceki satışta bulunan yatırımcılar geri gelecektir. Değil yenileri, sadece varlıklarını satan yatırımcıların geri gelmesi durumunda dahi 150 bin USD'ye kadar çıkan bir Bitcoin değeri görebilmemiz pek ala mümkün görünüyor.

Ancak LUNA / UST olayındaki gibi algoritmik Stablecoin suiistimalleri, kendini kanıtlamış coinlerin bile kendi algoritmik stablecoinlerini çıkartmaları veya çıkartma noktasında yeni projelerini duyurmakta ısrar etmeleri, Ronin Köprüsü vakasındaki gibi hırsızlık / hack olayları devam ettikçe maalesef Bitcoin'de ayı sezonunun bitmesini beklemek bir hata olacaktır. Hatta bu durumda bir Mariana Çukuru bile beklenebilir!

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti