Bilic: Yeni stadyuma çıkmayı dört gözle bekliyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yeni yapılan Vodafone Arena’ya en kısa zamanda çıkmayı dört gözle beklediklerini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yeni yapılan Vodafone Arena’ya en kısa zamanda çıkmayı dört gözle beklediklerini söyledi.

Yeni yapılan Vodafone Arena’da Beşiktaş’ın 111. yıl kutlamaları etkinliklerine katılan teknik direktör Slaven Bilic ve futbolcular, stadyum inşaatı hakkında gazetecilere düşüncelerini aktardılar.

Teknik direktör Slaven Bilic stadyum inşaatının hızla devam ettiğini yerinde gördüğünü söyleyerek, “Daha önce projenin resimlerini görmüştük. Fakat burada olmak çok farklı bir duygu. Gördük ki işler çok hızlı ilerliyor. Bir an evvel buraya çıkmayı ve oynamayı dört gözle bekliyoruz. Şimdi burada fazla durmayalım ve işçilerin işine engel olmayalım." dedi.

Kaleci Tolga Zengin, yeni stadyumu anlamlı hale getirmek için zaferler kazanmaları gerektiğini söyledi. Tolga, "İnşallah bittiğini ve kavuşacağımız günü de görürüz. Camiamıza yakışacak bir stat olacak. Burayı anlamlı hale getirecek olan bizim alacağımız başarılar ve kazanacağımız zaferler olacak. Şimdilik biraz gurbetteyiz. Maçlarımızı başka yerlerde oynuyoruz; ama sabredeceğiz. Camiamıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Uğur Boral, futbolu bu camiada bırakmak istediğini söyledi. Uğur, "Biraz heyecanlıyız. Tarihi bir ana tanıklık ediyoruz. Hepimiz hem onurlu hem de gururluyuz. 111 yıllık tarihte olduğumuz gibi şimdi de büyük başarılar elde ederiz. Ben de futbolu bu camia içerisinde bırakmayı düşünüyorum. İnşallah öyle olur." ifadelerini kullandı.

Son olarak Ersan Gülüm de yeni yapılan stadyumda başarılar elde etmeyi istediğini söyleyerek, şöyle konuştu: "Beşiktaş camiasının doğum yılı. Herkesi buradan kutluyorum. Bu stadyumda bizler de tarih yazmak istiyoruz. İnşallah burada güzel günler geçirmek istiyoruz."
CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti