Beşiktaş 'Göz yaşın, alın terin, kirli çizmen ŞEREFimizdir' pankartıyla çıkacak

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu akşam Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta futbolcular sahaya anlamlı bir pankartla çıkacak. Siyah beyazlılar Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası...

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu akşam Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta futbolcular sahaya anlamlı bir pankartla çıkacak.

Siyah beyazlılar Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası sebebiyle, üzerinde "Göz yaşın, alın terin, kirli çizmen ŞEREFimizdir." yazan anlamlı bir pankartla sahaya çıkacak.

SİYAH BEYAZLILAR ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DİREK GİTMEK İSTİYOR

Bu arada ligde son haftada hiçbir iddiası bulunmayan Gençlerbirliği karşısına çıkacak olan Beşiktaş, maçı kazanıp Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyecek.

Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon UEFA'nın verdiği ceza nedeniyle Avrupa kupalarına katılamayacak olmasından dolayı Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmanın planlarını yapan Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni yenip Galatasaray'ın da puan kaybetmesini bekleyecek. Gençlerbirliği maçını mutlak kazanmak zorunda olan siyah beyazlıların Süper Lig'i 2. sırada bitirmesi için Galatasaray'ın konuk edeceği Kayseri Erciyesspor maçında puan kaybetmesi gerekiyor.

Galatasaray, Kayseri Erciyesspor'a yenilir, Beşiktaş'ta Gençlerbirliği maçında berabere kalır ise puanlar eşitlenir ve ikili averajı daha iyi olan sarı kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'ne direk gitmeye hak kazanacak.

Bu durumda siyah beyazlıların ligi 2. bitirmesi için kazanması, Galatasaray'ın ise mutlak puan kaybetmesi gerekiyor.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti