Beko All-Star 2014'ün kadroları belli oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) resmi Beko Basketbol Ligi Facebook sayfasından kullanılan oylarla belirlenen Beko All-Star 2014'ün kadroları duyuruldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) resmi Beko Basketbol Ligi Facebook sayfasından kullanılan oylarla belirlenen Beko All-Star 2014'ün kadroları duyuruldu.

Beko Basketbol Ligi’nin yıldızlarını buluşturacak olan "Beko All-Star 2014" organizasyonu 19 Ocak 2014 Pazar günü Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda düzenlenecek. 2014 yılının ilk basketbol organizasyonlarından birisi olacak olan Beko All Star, ligin yıldız oyuncularını özel gösteri maçı çerçevesinde bir araya getirecek.

Beko All-Star 2014’te forma giyecek yabancı ve Türk yıldızların kadroları bugün İstanbul Divan Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna açıklandı. Toplantıya Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, TBF Pazarlama Direktörü Elif Öztürk, TBF Erkek Ligleri Direktörü Ayhan Özgümüş, TBF Kadın Ligleri Direktörü Murat Tümer, Beko Pazarlama Direktörü Barış Orbay, TBF ve Beko yetlilileri ile basın mensupları ve davetliler katıldı. Toplantıda söz alan isimler organizasyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, "Beko Basketbol Ligi ile olan birlikteliğimizi süsleyen önemli organizasyonlardan biri de All-Star organizasyonu. 2000’li yıllardan bu yana neredeyse her sene bu organizasyonu yapıyoruz. Bu yıl da en iyi organizasyonlarından birine basketbol camiası şahit olacak. Bunu da söyleme nedenim, 10 gün öncesinden tüm biletlerin satılması." diyerek, şöyle devam etti:

"Mersin Servet Tazegül Spor Salonu çok modern bir salon ve Akdeniz oyunları öncesinde ülkemiz böyle modern bir salona sahip oldu. Bir başka gösterge de oylama sırasındaki katılımcı sayısı oldu. 90 binin üzerinde oy kullanıldı ve bu kadar yakın geçen kadro da daha önce hatırlamıyorum. Organizasyon cumartesi günü başlayacak ve pazar günü de 4 saate yakın sürecek.

All-Star’larda alışagelmiş etkinliklerin dışında Gülşen konseri ve iki şovumuz olacak. 7 bin 500 seyirci ve ekran başındaki milyonlarla basketbolseverler güzel saatler geçirecekler. Unutulmaz bir hafta sonu olacak. Ligimizin üst sıralarda yer alan takımlarımız, 3 kulvarda da devam ediyorlar. Birbirinden değerli oyuncuları seçerken bazı mutlu haberlerimiz, bazı küçük sakatlıklarımız da var. Bu kulüplerimize yüklenmemeye gayret ettik. Hem geniş katılımlı hem de bu takımların hazırlıklarını engellememeye çalıştık. Kadrolarda bunu da görebilirsiniz."

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ise güzel bir All-Star maçı olacağını belirterek, "İki takımın da kaliteli oyuncuları var. Seçimi ben yapmış olsam bir iki oyuncu daha alırdım. Mutlaka bizden Pops Mensah Bonsu’nun olduğu gibi bazı oyuncuların geçerli mazeretlerinin olduğunu düşünüyorum. Takımımda Emir Preldzic’in olmasını isterdim. Sonuçta güzel maç olacak. Türk takımının başında olmaktan mutluluk duyuyorum." şeklinde konuştu.

Anadolu Efes oyuncusu Kerem Gönlüm de All-Star ile ilgili düşüncelerini ifade ederek, "Yoğun tempoda bizim için ufak ara ve şov alacak. Oylamaya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türklerin yenilgi sayısı fazla. Bu nedenle biz kazanmak istiyoruz. Türk yıldızlar, seçilmiş önemli oyuncular. Umarım kazanan taraf oluruz." şeklinde konuştu.

Beko All-Star'daki Türk yıldızların kadrosu ise şöyle:
Ender Arslan, Sinan Güler, Cenk Akyol (Galatasaray Liv Hospital)
Kenan Sipahi (Fenerbahçe Ülker)
Kerem Tunçeri (Türk Telekom)
Kerem Gönlüm, Semih Erden (Anadolu Efes)
Muratçan Güler (Beşiktaş İntegral Forex)
Serhat Çetin (Tofaş)
Orhan Haciyeva (Uşak Sportif)
Kaya Peker (Trabzonspor Medical Park)
Ali Kardeniz (Mersin Büyükşehir Belediyesi)
Antrenör: Ergin Ataman
CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti