BBP'li Çayır: Partimiz içinde operasyon yapılmasına izin vermeyeceğiz

Büyük Birlik Partisi(BBP) Manavgat İlçe Başkanlığı, partilerinden 66 değil, 3 kişinin ayrıldığını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Manavgat İlçe Başkanlığı, partilerinden 66 değil, 3 kişinin ayrıldığını açıkladı.

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, partilerinden 30 Mart mahalli seçimler sonrası 66 kişinin değil, 3 kişinin istifa ettiğini bildirdi. İstifa eden 3 kişinin BBP'den 66 kişi istifa etti diye açıklama yapmasını kınadıklarını belirten Çayır, partileri üzerinde operasyon yapmak isteyenlere izin vermeyeceklerini söyledi. Çayır, "Partimizden sadece üç kişi istifa etmiştir. Bu üç kişi de parti disiplinini bozmaya çalışıyordu. Partimizde birlik, beraberlik ve kardeşliği her zaman ön planda tuttuk. Biz hükümetlerin alternatifi değil, sistemin alternatifi bir partiyiz . Onun için hiç bir zaman parti içinde fitne fesatlık yapmaya çalışanlara izin vermedik vermeyeceğiz de. Biz dün olduğu gibi bugün de yarın da doğruları söylemeye devam edeceğiz. 3 kişinin istifasını 66 kişi istifa ettik diyerek kamuoyuna açıklama yapanları kınıyoruz." dedi.

'HSYK KANUN DEĞİŞİKLİĞİYLE 4 YIL ÖNCE Kİ REFERANDUM KAZANIMLARI YOK OLDU'

Partilerine 30 Mart sonrası 120 kişinin üye olduğunu belirten Çayır, Manavgat'ta partilerine karşı her geçen gün ilgilin arttığını söyledi. Partilerinin kurulduğu 21 yıl içinde temel ilkelerinin 'doğruluk', 'dürüstlük', şeffaflık', 'hesapverebilirlik' ve 'ilkeli siyaset' yapma olduğunu anlatan Çayır, "Partimiz ülkemizde kurulduğu günden bu yana her zaman ilkeli ve seviyeli siyasetin hep temsilcisi olmuştur. Merhum ebedi liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, ilkeli siyasetiyle Anadolu insanın gönlünde taht kurmuştur. Ülkemizde eninde sonunda dürüst, ilkeli, şeffaf ve doğruyu söyleyenler kazanacaktır. Bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz her zaman güçlünün değil, hakkı söyleyenin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Biz her zaman şunu söylüyoruz; BBP hükümetlerin değil, sistemin alternatifidir. Siz sorunu kökten çözemezseniz şahıslara takılır durursunuz. Maalesef askeri darbe olalı 34 yıl olmasına karşı referandumda yeni anayasa yapacağız diye milletten oy alanlar 1982 Anayasası ile ülkeyi yönetiyorlar. HSYK'nın Adalet Bakanlığı'nın memuriyetine dönüştürülünce 4 yıl önceki referandum kazanımları da yok oldu." ifadesini kullandı.

Çayır, konuşmasının ardından partilerine katılanlara rozet taktı. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında