BBP Lideri Destici'den Vali Kemelek için taziye mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.

Destici, "Kemelek'in tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Hastanesi’nde vefat ettiğini büyük bir teessür ile öğrenmiş bulunuyorum. Valimizin ailesine, yakınlarına, Sivas halkımıza, valilik çalışanlarınıza ve İçişleri Bakanlığı mensuplarımıza başsağlığı ve sabır niyaz eder, merhuma yüce Allah'tan rahmet dilerim. Ruhu şâd, mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

BBP Lideri Destici de Kemelek'in büyük tecrübesi, hoşgörülü ve babacan tavırları ve devlet adamlığıyla örnek bir şahsiyet olduğunu ve vefatından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Destici açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Mülkî, idari amir olarak görev yaptığı yerlerde üstün gayretleriyle vatandaşın sevgisine ve takdirine mazhar olmuş Sayın Kemelek’i Türk milleti her daim rahmet, minnet ve şükranla anacaktır. Valimizin ailesine, yakınlarına, Sivas halkımıza, Valilik çalışanlarınıza ve İçişleri Bakanlığı mensuplarımıza başsağlığı ve sabır niyaz eder, merhuma yüce Allah'tan rahmet dilerim. Ruhu şâd, mekânı cennet olsun."

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'e, karaciğer rahatsızlığı nedeni ile 13 Şubat tarihinde Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde karaciğer nakli yapıldı. Ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tutulan Vali Kemelek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı yaşamını yitirdi. CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti