Bayileri ile buluştu, yeni ürünlerini tanıttı

Alfemo Mobilya, bayilerini İzmir Torbalı’da bulunan üretim tesislerinde ağırladı. Toplantıda, bayilerle birlikte kısa ve orta vadeli planlar, sektörün durumu analiz edildi. Toplantıda konuşan Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral ve Satış...

Alfemo Mobilya, bayilerini İzmir Torbalı’da bulunan üretim tesislerinde ağırladı. Toplantıda, bayilerle birlikte kısa ve orta vadeli planlar, sektörün durumu analiz edildi.

Toplantıda konuşan Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral ve Satış Müdürü Ahmet Dinler, bayilere genel bilgilendirme yaparak Alfemo ve diğer markalarla ilgili yenilikleri paylaştı. Zoral, Kids&Teens ile genç ve çocuk mobilyası alanında kısa sürede önemli markalar arasında yerini alan Alfemo’nun bu alanda ürün çeşitliliğini hızla artıracağını söyledi. Toplantı sırasında, tasarımları arasına kattığı 3 yeni koleksiyonu ve 10 yepyeni koltuk takımını da yeni showroomda bayilerine tanıtıldı.

Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu da 2014 yılı ilk yarısını değerlendirdi. Kaya Thermal Otel’de yapılan bayi toplantısının ikinci gününde Türk perakendecilik sektörünün önemli isimlerinden Tahsin Pamir seminer verdi. Program, Alfemo perakende uzmanlarının eğitim odaklı sunumu ile sona erdi. Bayi toplantısında ayrıca, ISMOB’da yapılan çekilişle Alfemo’dan Mercedes CLA200 kazanan Alfemo bayisi de otomobilini teslim aldı.

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında