Bayern Münih 4-1 Köln

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga)'nde 23. haftanın açılış maçında lider Bayern Münih, sahasında FC Köln'ü 4-1 mağlup etti.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga)'nde 23. haftanın açılış maçında önder Bayern Münih, dalında FC Köln'ü 4-1 yenik etti.

Allianz Arena’da oynanan ve 75 bin seyircinin izlediği maça seri başlayan Bayern Münih, 3. dakikada Bastian Schweinsteiger ve 10 dakikada Franck Ribery’nin golleriyle 2-0 öne geçti. FC Köln’den Anthony Ujah’ın ilk yarının uzatma dakikalarında attığı golle vaziyeti 2-1 yaptı ve iki takım da bu neticeyle soyunma odalarına gitti.

Karşılaşma boyunca üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip 67. dakikada Arjen Robben ve 75. dakikada Robert Lewandowski’nin golleriyle skoru 4-1 yaptı. Maçta diğer gol olmadı ve bugün 115. müessese sene dönümünü kutlayan Bayern Münih, karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. Geçen haftalarda Hamburg’u 8-0, Paderborn’u da 6-0 yenik ederek son üç maçta 18 gol atan kırmızı-beyazlı ekip, puanını 58’e çıkartarak liderliğini sürdürdü.
FC Köln ise bu sezon 10. mağlubiyetini alarak 25 puanla 13. sırada kaldı. Bundesliga’da 23. hafta maçları yarın 6 karşılaşmayla devam edecek.

Kaynak: FANATİK

Taksim Meydanı miting alanı değildir Lüks düşkünü vekillere sert çıktı FED altıncı kez aynı kararı aldı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı