Basketbolda final heyecanı sürüyor

- Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe, yarın Anadolu Efes'i konuk edecek


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe, yarın Anadolu Efes'i ağırlayacak.

Ülker Sports Arena'da yapılacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Toplam 4 galibiyete ulaşacak takımın şampiyon olacağı eşleşmede, 1-1 eşitlik bulunuyor. Serinin ilk 2 maçı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynandı. İlk maçı Fenerbahçe 87-85 kazanırken, ikinci karşılaşma 91-70 Anadolu Efes üstünlüğüyle tamamlandı.

Ligde çıktığı 30 karşılaşmadan 24 galibiyet alarak normal sezonu averajla Anadolu Efes'in arkasında ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, play-off çeyrek finalinde Muratbey Uşak Sportif'i 2-0'la geçip yarı finalde Galatasaray Odeabank ile eşleşti. Zorlu yarı final mücadelesinde de rakibini 3-1 ile saf dışı bırakan sarı-lacivertliler, finalde Anadolu Efes'in rakibi oldu.

Konuk Anadolu Efes ise elde ettiği 24 galibiyet ile normal sezonu lider tamamladı ve play-off çeyrek finalinde Royal Halı Gaziantep ile tur mücadelesi verdi. Gaziantep temsilcisini 2-0 ile geçen lacivert-beyazlılar, yarı finalde Darüşşafaka Doğuş'u da 3-0 ile eleyip, finale yükseldi.

Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Erkan Yolaç hayatını kaybetti Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum