Basketbol: Sardunya Turnuvası

- Türkiye: 53 - İtalya: 73


İSTANBUL (AA) - Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Takımı, Sardunya Turnuvası'ndaki ikinci maçında ev sahibi İtalya'ya 73-53 yenildi.

İtalya'nın Cagliari kentinde gerçekleştirilen turnuvadaki ilk maçında Finlandiya'ya 93-88 yenilen milliler, İtalya önünde de sahadan mağlup ayrıldı.

Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren İtalya, ilk periyodu 24-13, devreyi 45-24, üçüncü periyodu ise 59-42 üstün geçerek, müsabakayı 20 sayı farkla 73-53 kazandı.

Bu karşılaşmayla çalışmalarının İtalya bölümünü tamamlayan A Milli Takım, bir başka hazırlık turnuvası için yarın Çekya'ya geçecek.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor