Basketbol: Hazırlık turnuvası

- Topuk Yaylası Kadın Basketbol Turnuvası'nda Fenerbahçe şampiyon oldu


İSTANBUL (AA) - Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Topuk Yaylası Kadın Basketbol Turnuvası finalinde karşılaştığı Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 56-50 yendi ve şampiyonluğa ulaştı.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde organize edilen ve 3 gün süren 1. Fenerbahçe Topuk Yaylası Kadın Basketbol Turnuvası'na sarı-lacivertlilerin yanı sıra İstanbul Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve MBK Doğuş Hastanesi katıldı.

Turnuvanın 3. maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan sarı-lacivertliler, rakibini 56-50 yenerek turnuvayı 3 galibiyetle namağlup tamamladı ve şampiyon oldu.

Fenerbahçe, ilk maçında İstanbul Üniversitesi'ni 67-38, ikinci maçında ise MBK Doğuş Hastanesi'ni 59-48 mağlup etmişti.

Turnuvayı, 2 galibiyeti bulunan İstanbul Üniversitesi ikinci, 1 galibiyeti bulunan MBK Doğuş Hastanesi üçüncü ve galibiyet alamayan Mersin Büyükşehir Belediyespor dördüncü sırada tamamladı.


Taksim Meydanı miting alanı değildir FED altıncı kez aynı kararı aldı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı Sakarya'da 8 gündür kayıp olan kişi ölü bulundu