Basketbol: Federasyon Kupası

- 18 takımın mücadele ettiği 1. eleme turunda ikinci gün maçları tamamlandı


ANTALYA (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Federasyon Kupası'nın 1. eleme turunda ikinci gün maçları tamamlandı.

Antalya, Atatürk ve Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonları'nda düzenlenen kupa müsabakalarına katılan 18 takım, 3 grupta mücadele ediyor.

İkinci gün Antalya Salonu'nda oynanan A Grubu maçlarında, Gelişim Koleji, Bandırma Kırmızı'yı 78-65, Muğla Orman, Yalova Group Belediye'yi 78-63 ve Samsun Büyükşehir Anakent, Pertevniyal'i 75-56 mağlup etti.

Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu'nda oynanan B Grubu karşılaşmalarında Acıbadem Üniversitesi, Final Gençlik'i 85-73, İstanbulspor Beylikdüzü, Mamak Belediyesi Ankara DSİ'yi 85-83 ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Akhisar Belediyespor'u 78-61 yendi.

Atatürk Spor Salonu'ndaki C Grubu müsabakalarında ise Bursaspor Durmazlar, Düzce Belediyespor'a 73-65, Petkimspor, Afyon Belediyespor'a 86-61 ve Eskişehir Basket, Türk Telekom'a 108-70 üstünlük sağladı.


Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü