Başkent'te tarım alanında yangın

- Çubuk ilçesindeki yangında 300 dönüm hububat ekili alan zarar gördü

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesindeki yangında, 300 dönüm ekili alan zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, Yenice, Esenboğa ve Güldarpı mahallelerinde ekili tarım arazilerinde çıkan yangına itfaiye ekipleri ile vatandaşlar müdahale etti.

Söndürülen yangında, yaklaşık 400 dönüm hububat ekili alan zarar gördü.

Yenice Mahallesi Muhtarı Ali Abadan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yenice, Esenboğa ve Güldarpı mahallelerindeki ekili alanlarda çıkan yangının yayılmaması için mahalle sakinlerinin seferber olduğunu belirtti.

Yaklaşık 10 itfaiye ekibinin yangına müdahale ettiğini bildiren Abadan, yoğun çabanın ardından, yangını söndürmeyi başardıklarını kaydetti.


3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Kırkpınar sonuçları belli oldu Emniyet kararnamesi yayımlandı Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu