Başkan Yaşar, Yozgatlı ve Haymanalılarla buluştu

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede yaşayan Yozgatlı ve Haymanalı sakinlerle buluştu.

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede yaşayan Yozgatlı ve Haymanalı sakinlerle buluştu.

    Yaşar, ilk olarak Yozgat Sarımbey Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği programına ardından Sorgun İlçesi Tulum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği etkinliğe katıldı. Dernek başkanlarının da bulunduğu 2 ayrı programda Yaşar, Yozgatlı vatandaşların ve tüm hemşehri derneklerinin yanında olduğunu belirtti.

    Çocuk, genç, yaşlı herkes için Yenimahalle’de oturmanın ayrıcalık olduğunu kaydeden Başkan Yaşar, "5 yıldır Yenimahalle'de başkanlık yapıyorum. Ben hem iş adamı, hem sanayici hem de bir esnaf gözüyle Yenimahalle'yi tanıyorum. Devlet malının nasıl doğru kullanılıp, nasıl projeler geçekleştirileceğini dosta düşmana gösterdik. 5 yılda tarihe adeta damga vurduk. Yardımın reklam yapılmayacağını, bir insan görevi olduğunu herkese gösterdik. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek mantığıyla ilerledik." dedi.

    HAYMANALILARDAN YAŞAR’A DESTEK

    Yenimahalle Haymanalılar Derneği Başkanı Ogün Koç ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Yaşar’ın adaylığının açıklanmasının ardından dernekler ardı sıra kutlama ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı.

    'Sevdam Yenimahalle sevdası' ifadelerini kullanan Yaşar, şunları söyledi: "Yenimahalle’de 50 gün yaşamayan insanlar, ilçenin sorunlarını bilmeden aday oluyor. 52 yıldır Yenimahalle’de yaşayan bir vatandaş olarak bölgenin sosyal ve tarihi dokusunu, sorunlarını çok iyi biliyorum. Halkın isteklerini de göz önüne alarak hizmet götürmeye devam edeceğim. Benim mizacımda kavgaya yer yok. Barış, sevgi ve halka hizmet aşkı var." CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında