Başkan Çelikcan mazbatasını aldı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan mazbatasını alarak göreve başladı. Yüreğir İlçe Seçim Kurulu'ndan, belediye meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını alan Başkan Çelikcan, hizmete devam edeceklerini belirtti.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan mazbatasını alarak göreve başladı.

Yüreğir İlçe Seçim Kurulu'ndan, belediye meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını alan Başkan Çelikcan, hizmete devam edeceklerini belirtti. Belediye önünde çalışanlara kısa bir konuşma yapan Başkan Çelikcan, emeği geçen herkese teşekkür etti. Birlik beraberlik içerisinde hizmet edeceklerini belirten Başkan Çelikcan, “Sorumluluğumuz iyice artmıştır. Vatandaşlarımız hizmete devam demiştir. Biz de bu bilinçle çalışacağız.” şeklinde konuştu.

5 yıl önce borçlu bir belediye devraldıklarını belirten Başkan Çelikcan, “92 milyon borç ödedik. 62 iş makinesi aldık. 110 milyon TL tutarında yatırım yaptık. Eğer borcumuz çok olmasaydı yatırımımız 200 milyon TL olurdu. Önümüzdeki dönem ise ekip ruhuyla çalışarak çok daha fazla yatırım yapacağız. Arkadaşlarımızla işimize gücümüze dört elle sarılacağız. Geçen dönemde düşündüklerimizin ancak yüzde 30-40'ını gerçekleştirebildik. Bu dönemde gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Hedefimiz geçmiş dönemden daha fazlasını yapmaktır.” dedi.
CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti