Başbuğ, kitabını vatandaşlar için imzaladı

Ergenekon davasından tutuklu bulunan ve dün tahliye edilen Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, ‘Suçlamalara Karşı Gerçekler’ isimli kitabını vatandaşlar için imzaladı.

Ergenekon davasından tutuklu bulunan ve dün tahliye edilen Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, ‘Suçlamalara Karşı Gerçekler’ isimli kitabını vatandaşlar için imzaladı. İmza gününde, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, Nedim Şener, Tarık Akan ve Uğur Dündar da bulundu.

Tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nden dün tahliye edilen eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeKİ DNR Kitap Fuarı’nda ‘Suçlamalar Karşı Gerçekler’ isimli kitabını imzaladı. Kitaplarını imzalatmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluştur. Başbuğ, önce kendisini bekleyen vatandaşları selamladı, ardında da İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, Nedim Şener, Tarık Akan ve Uğur Dündar ile tokalaştı. İlk olarak Tarık Akan’a imza veren Başbuğ, daha sonra vatandaşların kitaplarına imzaladı.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti