Başbakan Yıldırım, İspanya Başbakanı ile telefonla görüştü

- Yıldırım ile Rajoy'un görüşmesinde, Türkiye'nin, dost ve müttefik İspanya'nın toprak bütünlüğüne olan desteği vurgulandı, Katalonya meselesinin İspanya'nın iç meselesi olduğu ve İspanya Anayasa'sı çerçevesinde sorunun çözüleceğine inanıldığı belirtildi

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım ile İspanya Başbakanı Mariano Rajoy'un telefon görüşmesinde, Türkiye'nin, dost ve müttefik İspanya'nın toprak bütünlüğüne olan desteği vurgulandı.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Yıldırım, İspanya Başbakanı Rajoy ile telefonla görüştü.

Türkiye'nin, dost ve müttefik İspanya'nın toprak bütünlüğüne olan desteğinin vurgulandığı görüşmede, Katalonya meselesinin İspanya'nın iç meselesi olduğu ve İspanya Anayasası çerçevesinde sorunun çözüleceğine inanıldığı belirtildi.

Yıldırım ve Rajoy'un görüşmede, çok iyi düzeyde seyreden ikili ilişkilerin daha da güçlendirilmesi için ortak çabaların sürdürülmesinde mutabık kaldığı aktarıldı.

Taşlar arasında bir "Yakut" İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Elektrik verilen beyinler daha iyi çalıştı Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor