Başbakan Davutoğlu, Erdem Başçı'yı Konutuna Çağırıp Brifing Aldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, konutuna çağırdığı Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'dan brifing aldı. Görüşmeye Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katıldı.

Ekonomideki son gelişmeler ile ilgili Başbakanlık Konutu'nda Başbakan Ahmet Davutoğlu'na brifing verildi. Bilgilendirme oluşturan adlar arasında, nema tyükselişmalarının odağında yer piyasa Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı da yer aldı.

AYAĞININ TOZUYLA SÜRPRİZ ZİRVE

Başbakan Ahmet Davutoğlu, New York ziyareti dönüşü ayağının tozuyla Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş ve Hazine Müsteşar Vekili Cavit Dağdaş'ı Başbakanlık Resmi Konutu'nda çağırarak ayrı ayrı brifing aldı. Görüşmelere Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katıldı. Brifinglerde ekonomiyle ilgili kurumların önümüzdeki çağ atabileceği adımlar değerlendirildi.

PİYASALARDA SON HAFTALARDA YAŞANAN GELİŞMELER ELE ALINDI

Başbakan Davutoğlu'nun, New York temasları esnasında yabancı yatırımcılarla yaptığı görüşmelerde edindiği izlenimler çerçevesinde yapılan değerlendirmelerde memleket dışı ve iç piyasalarda son haftalarda yaşanan gelişmeler ele alındı.

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, kabulde, pazartesi günü İsviçre'nin Basel şehrinde yapılacak olan, önde gelen kocaman ekonomilerin Merkez Bankası başkanlarının katılacağı ve son gelişmelerin ele alınacağı Küresel Ekonomi Toplantısı (Global Economic Forum) meselesi için da bilgi verdi.

BABACAN DA KATILDI

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da katıldığı brifinglerde ekonomiyle ilgili kurumların önümüzdeki çağ atabileceği adımlar da değerlendirildi.

Kaynak: HABERLER.COM

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır