Balıkesir'de kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Kaza yapan araçta bulunanların tatil için İstanbul’dan Edremit’e gittikleri öğrenildi. Kaza, akşam saatlerinde İvrindi-Balıkesir karayolunun...

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Kaza yapan araçta bulunanların tatil için İstanbul’dan Edremit’e gittikleri öğrenildi.

Kaza, akşam saatlerinde İvrindi-Balıkesir karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Nezih Külahlı yönetimindeki 34 TT 5839 plakalı otomobil İvrindi-Balıkesir karayolunda seyir halindeyken refüje çarparak devrildi. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobilde bulunan Gülizar Ecevit (63) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada sürücü Nezih Külahlı ile birlikte 4 kişi yaralandı. Yoldan geçen sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hastane kaldırdı.

CİHAN

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı işgal edildi