Bakan Soylu'dan İBB'ye uyarı: Şu an kamu zararı oluşturuluyor

İçişleri Bakanı Soylu, İBB tarafından Yenikapı meydanına hizmet araçları nedeniyle kamu zararı oluştuğu ve bunun görev ihmali olduğu uyarısında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB tarafından Yenikapı meydanına toplanan hizmet araçlarının, hizmetin aksamasına ve kamu zararı oluşmasına neden olduğu uyarısında bulundu.

Bakan Soylu, kamu zararının yanında bir de görev ihmalinin bulunduğunu belirterek bu konunun incelendiğini söyledi.

Yenikapı'da sergilenen araçlarla ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Konu bizim sorumluluk alanımızda. Eğer bir kamu zararı oluşmuşsa biz buna bakarız. Arkadaşlara talimat verdim, belediye işi şov işi değildir" dedi.

İşte Soylu'nun konuyla ilgili yaptığı açıklama;

"Belediye işi şov işi değildir. Bu söylenir ve araştırılır. Eğer böyle bir fazlalık, israf söz konusuysa bu ilgili bakanlığa söylenir. Söylenmedi. Bunlar kamu zararı olabilecek şekilde sergilenmektedir. Yani hizmetten çekilmişlerdir. Eğer bunlar hizmete gerekli değillerse yapman gereken bir eksiltme ortaya koymaktır. Kamu zararına bir şey yapıyorsa, bu da bizim sorumluluğumuzdur, onu da inceleriz. Arkadaşlara talimat verdim, belediye işi şov işi değildir"

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında