Bakan Şimşek, şehit ve gazi yakınları ile yaptı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Valiliği tarafından şehit ve gaziler onuruna yönelik düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemek öncesi konuşan Bakan Şimşek, bu ülkenin binlerce şehit ve gazinin kahramanca mücadelesi sonucu vatan olduğunu...

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Valiliği tarafından şehit ve gaziler onuruna yönelik düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemek öncesi konuşan Bakan Şimşek, bu ülkenin binlerce şehit ve gazinin kahramanca mücadelesi sonucu vatan olduğunu söyledi.

Bu toprakların aziz şehitlerimizin aziz ruhları tarafından bize emanet edildiğini ifade eden Bakan Şimşek, bu vatanın bedelinin şehitlik ve gazilik olduğunu anlattı.

Bakan Şimşek, "Şehitlik ve gaziliğin bedeli de ölçülemez. Ancak cennetle mükafatlandırılır. Nitekim Kuran-ı Kerim’de, ‘Bizim şehitlerimiz diridir, sağdır. Onlar zaten en büyük mertebeye ulaşmışlardır’ diyor. Bundan daha büyük bir mertebe olamaz. Anadolu’muzun dört bir köşesinden binlerce şehitlerimiz, gazilerimiz var. Bugün bu şehitlerimizi hem şükranla anmak hem de onların hatıralarını yad etmek için hem de yakınları ile, gazilerimizle bir araya gelmek için Ramazan ayı bir vesile olmuştur.” dedi.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti