Bahçeli, 'İldibliler'in hepsi eli kanlı teröristtir' diyen Kılıçdaroğlu'nu kınadı

Beşar Esed rejimi, Rusya ve İran tarafından bombalanan İdlib'de yaşayanlar için, "Hepsi eli kanlı terörist" diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na bir tepki MHP Genel Başkanı Bahçeli'den geldi. Baheli, "Çok ayıp. Kınıyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İdlib'den göç edenler hakkında kullandığı, "Hepsi eli kanlı terörist" şeklindeki ifadelerine tepkiler gelmeye devam ediyor. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İdlib'den göç edeceklerin terörist olduğu yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Bahçeli, şunları kaydetti:

"Teröristlerin kimler olduğunu tanımakta zorluk çekiyor. Türkiye'deki teröristlerle dayanışma içerisinde olanın, oradaki baskılarla Türkiye'ye göç etmek mecburiyetinde kalan çoluk çocuğu terörist ilan etmesi çok ayıp bir şeydir, değerlendirmedir. Kınıyorum kendisini."

KILIÇDAROĞLU HAKKINDAKİ SUÇ DUYUSU

Bahçeli, bir gazetecinin, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulunacağınızı söylemiştiniz, hazırladığınız dosyanın içerisinde neler var?" sorusuna, "Sabaha kadar vaktin varsa dosyayı burada anlatayım size. Ama çok önemli şeyler olduğunu söylemek istiyorum." cevabını verdi.

FETÖ'nün siyasi ayağının nasıl ortaya çıkarılacağı yönündeki soru üzerine de Bahçeli, "Yurtta Sulh Konseyi'ni incelerseniz, onun askeri kanadının dışındaki sivil unsurların kimler olduğunu merak ediyorsanız, siyasi ayağı da bulmuş olursunuz." diye konuştu.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Taksim Meydanı miting alanı değildir