Bahçeli, Akşener'i iki cihanda MHP düşmanı ilan etti

PKK ve HDP ile aynı adaya oy vererek onu İstanbul belediye başkanı seçtiren Meral Akşener'in Bahçeli'ye yönelik sözleri çok sert tepki topladı. MHP Genel Başkanı Bahçeli, kendisini Abdullah Öcalan ile ilişkilendirmeye çalışan Meral Akşener'e, "MHP'nin iki cihan hasmıdır" dedi.

HDP ile birlikte destekledikleri adayın İstanbul'da seçilmesinden sonra AK Parti ve MHP'yi Abdullah Öcalan ile işbirliği yapmakla suçlayan Meral Akşener'e Bahçeli'den çok sert tepki geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında kameralar karşısına geçti. Gündemi değerlendiren MHP Lideri, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e de cevap verdi.

Bahçeli, oldukça sinirli bir konuşma yaptı ve sözlerinin ardından uzun süre alkışlandı.

Devlet Bahçeli, "Beka beka diyerek takaya binip İmralı'ya gittiğimizi söyleyenler, MHP'nin iki cihan hasmıdır. Hatıralarında ihanet eden, dava arkadaşlarımıza kara çalan siyaset madrabazlarıdır. Yanlışa yanlış diyeceğiz. Kötüye kötü demeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Meral Akşener, grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Teröristi yerli ve milli ilan ettiler. Beka beka dediler takaya binip İmralı’ya gittiler." ifadelerini kullandı.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Taksim Meydanı miting alanı değildir