Babil son bölüm full izle hd - 27 Mart 2020 Cuma

Babil dizis son bölüm 27 Mart 2020 Cuma günü ekranlara geldi. Başarılı bir ekonomist olan İrfan, oğlunu kurtarmak için çırpınırken çocukluk arkadaşı Egemen'in el vermesiyle işler bir anda değişir.

Babil dizisi son bölüm 27 Mart 2020 Cuma günü ilk bölümü ile ekranlara geldi. Babil dizisinin 4. bölümünde İrfan'ın eşi Eda, İlay'ın ortaya çıktığını duyunca kıskançlık yapmaya başlar. İlay'ı kıskanan Eda, ikilinin bulunduğu ortamlara gitmeye başlar. Ancak, Eda kıskançlıkla hareket etmesi sonucunda hata yapmaya başlar. Ona el uzatan Egemen olacaktır. İrfan ise İlay'ı Babil'den uzak tutmaya çalışsada İlay yanlarında durmakta gayet kararlıdır.

BABİL SON BÖLÜM FULL İZLE HD

İrfan ve Eda oğulları Deniz'i kurtarmak için çırpınırken İrfan, Egemen ile bir olup Ponzi sistemi ile paraları bulmanın peşindedir. Öte yandan İrfan büyük aşkı İlay ile karşılaşmanın etkilerini yaşarken Eda evliliğinin üzerinde karabulutlar dolaştığını anlamaya başlar. Ayşe ise olup bitenleri çözmek için fırsat kollar.

Başarılı yönetmen Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğinde çekilen dizinin yapımcılığını başarılı yapımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ay Yapım üstleniyor. Süleyman'ın dairlerini satıp paraları alan İrfan ve Egemen Süleyman'a yakalanıyor. Süleyman, İrfan'a parayı bulması için süre veriyor. İrfan ise ailesini korumak için tehlikeli bir hamle yapmak zorunda kalıyor ve bir kere daha Süleyman’la karşı karşıya geliyor. Ayşe, hiç beklenmedik bir anda İrfan’ın karşısına çıkınca önemli bir karar vermek zorunda kalıyor. Süleyman, bir yandan İrfan’la uğraşırken Kudret’le İlay yüzünden yaşanacak savaşın ilk kurşunu atılıyor. Deniz’in zamanı azalırken İrfan Egemen’le, dokunduğu herkesin hayatını değiştirecek tehlikeli oyuna ilk adımı atıyor. İlay uzun bir sürenin ardından İrfanla yüzyüze geliyor. 

BABİL DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Başarılı bir ekonomistin haksız yere işten atılmasının ardından başına gelenleri konu alan dizinin oyuncu kadrosunda ise Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Birce Akalay ve Ozan Güven gibi ünlü isimler yer alıyor.

BABİL DİZİSİ KONUSU

Senaryosu başarılı senaristler Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel tarafından kaleme alınan dizi ilk bölümü ile 17 Ocak 2020 Cuma günü ekranlara gelirken, ilk bölümde izleyenler idealist bir ekonomist olan İrfan'ın aniden hastalanan oğlunu kurtarmak için attığı adımlara şahit olur. İşten atılan İrfan'ın yüzüne kapılar birer birer kapanırken, karısı Eda’nın çocukluk arkadaşları Egemen’den yardım ister. İrfan, Egemen'den yardım istemesinin ardından kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı Büyük aşkı İlay’ın tehlikeli iş adamı Süleyman’ın sevgilisi olarak, ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macerada karşısına çıkan idealist genç kız olan Ayşe acaba İrfan'ın kurtarıcısı olabilecek mi? Dizinin ilk bölümü için heyecan dorukta.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti