Atletizm Özel Aydınlık Okulları 6 altın madalya kazandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Okul Sporları Federasyonu tarafından 2-3 Mayıs tarihlerinde İzmir’de düzenlenen 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı “Okullar Arası Küçükler-Yıldızlar Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası Grup Birinciliği Yarışması”nda...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Okul Sporları Federasyonu tarafından 2-3 Mayıs tarihlerinde İzmir’de düzenlenen 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı “Okullar Arası Küçükler-Yıldızlar Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası Grup Birinciliği Yarışması”nda İl Birincisi olarak Aydın’ı temsil eden Nazilli Özel Aydınlık Okulları Yıldız Erkek Atletizm Takımı, yıldız kız-erkek ve küçük erkek-kızlar kategorilerinde 50’den fazla il takımı 500 den fazla öğrencinin yarıştığı yarışmada 6 altın madalya kazandı.

Yarışmaya katılan öğrencilerden Berkay Şimşek ‘Yüksek atlama’ branşında 1.76 atlama derecesiyle bölge 1.si olarak Altın madalya yine Berkay Şimşek ‘3 adım atlama’ branşında 12.16 atlama derecesiyle bölge 1.si olarak Altın madalya ve Sadık Şan, Burak Şen, Enes Öztürk ve Berkay Şimşek’ten oluşan ‘4x100 Bayrak’ takımı 50 sn. derecesiyle bölge 1. si olarak 4 Altın Madalya kazandı. Özel Aydınlık Okulları öğrencisi Berkay Şimşek ‘Yüksek atlama’ ve ‘3 adım atlama’ branşlarında Türkiye şampiyonası baraj derecesini geçtiği için 31 Mayıs 1 Haziran Tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan “Okullar Arası Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası Finali”nde ferdi olarak Aydın’ı temsil etmeye hak kazandı.

'ÖĞRENCİLERİMİZ VE HOCAMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM'

Özel Aydınlık Okulları Müdürü Süleyman Diker, yaptığı açıklamada, "İzmir'de yapılan 2013-2014 Eğitim öğretim yılı “ Okullar arası Puanlı Atletizm Grup Birinciliği Yarışmaları”nda 6 altın madalya kazanan öğrencilerimi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Kubus’u yürekten kutluyorum. Öğrencilerim dersle sporu bir arada götürebiliyorlar. Planlı ve programlı çalışmalarımızın emeğini almak bizleri ayrıca mutlu ediyor. Öğrencilerimizin ders de ve sporda çok önemli dereceler elde etmesi bizleri gelecek adına çok mutlu ediyor." dedi.

'TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNECEĞİZ'

Sene başından bu yana özveri ile çalıştıklarını ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Kubus ise, “İzmir’de Türkiye’nin güçlü takımlarıyla yarışmış olmamıza rağmen, Nazillimizin ve Aydınımızın adını ülke çapında bir yarışmada gururla taşıdık ve birinci olduk. Türkiye finalinde de hedefimiz birincilik olacaktır. Nazillimize 31 Mayıs 1 Haziran tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan “Okullar Arası Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası Finali”nden Altın madalya alarak dönmek istiyoruz. Sene başından bu yana özveri ile çalışan öğrencilerimi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında