Atiba Hutchinson 1 yıl daha Beşiktaş'ta

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü, Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.Türkiye Futbol Federasyonunda yer alan bilgiye göre siyah-beyazlı kulüp, 35 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu ile 31 Mayıs...


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü, Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Türkiye Futbol Federasyonunda yer alan bilgiye göre siyah-beyazlı kulüp, 35 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu ile 31 Mayıs 2019'a kadar yeniden anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'a 2013-2014 sezonu başında transfer olan Hutchinson, takımının değişmez isimlerinden biri oldu. Kanadalı futbolcu, Süper Lig'de 147 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu, siyah-beyazlı formayla ligde 8 kez gol sevinci yaşadı.

Atiba Hutchinson, Beşiktaş'la Türkiye Kupası'nda 9, TFF Süper Kupa'da 2 maça çıktı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 16 maçta forma giyen Hutchinson, UEFA Avrupa Ligi'nde de 20 karşılaşmada siyah-beyazlı formayı terletti. Deneyimli orta saha oyuncusu, UEFA Avrupa Ligi'nde 1 gol kaydetti.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı işgal edildi