Ardahan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı

Ardahan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında valilik toplantı salonunda yapıldı.

Ardahan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında valilik toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Vali Seyfettin Azizoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürü Aydın Yılmaz, Milli eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, Halk Eğitim Müdiresi Nesrin Yörükoğlu ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

    Toplantıda konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu, Ardahan’da seracılık faaliyetlerinin artması konusunda özen gösterilmesinin altını çizdi. Seracılık faaliyeti ile Ardahan’ın sebze ve meyce ihtiyacının bir kısmının karşılanabileceğini anlatan Vali Seyfettin Azizoğlu, bu konuda bir çalışma başlatılması gerektiğini belirtti.

    Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) ile Halk Eğitim Merkezleri ve İlgili Kurumlar işbirliğinde merkez ve ilçelerde açılması talep edilen, ahşap teknolojisi ve ahşap hediyelik eşya yapımcısı kursu, bilgisayar destekli mobilya tasarımcısı kursu, çağrı merkezi elemanı kursu, servis elemanı yardımcısı, tünel kalıpçısı, aşçı yardımcılığı, iş makineleri operatörlüğü, doğalgaz tesisatçılığı, tesisatçılık, kalıpçılık, ısı yalıtım ve halı dokuma kurslarının durumu görüşüldü. CİHAN

Bahçeli'den ithamlara çok sert tepki Adalet Divanı'ndan İsrail'e "dur" kararı Ergin Ataman'ın Fenerbahçe'den intikamı acı oldu Avrupalılar İsrail'in soykırım yaptığının farkında Hamas yeni esirler aldı Şampiyon bu akşam belli oluyor