Arda Turan'sız Atletico kupada yarı finalde

İspanya Kral Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Atletico Madrid, Athletic Bilbao'yu 2-1 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

İspanya Kral Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Atletico Madrid, Athletic Bilbao'yu 2-1 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

İspanya Kral Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Athletic Bilbao, taraftarı önünde Atletico Madrid'i konuk etti. 90 dakika sonunda Atletico Madrid 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Madrid'de oynanan ilk karşılaşmayı da Atletico Madrid 1-0 kazanmıştı.

Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısının 42. dakikasında Athletic Bilbao, tecrübeli golcüsü Aritz Aduriz'in golüyle skoru 1-0'a getirdi ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.

İkinci yarının başında Atletico Madrid daha etkili olan taraftı. Konuk ekip, 55. dakikada Raul Garcia'nın golüyle skoru 1-1'e getirdi. Bu skorla Atletico Madrid tur atlayacakken, konuk ekip 86. dakikada Diego Costa ile 2. golü de buldu ve Diego Costa skoru 2-1'e getirdi.

Kalan kısa sürede başka gol olmadı ve Atletico Madrid, 2-1'lik galibiyetle adını yarı finale yazdırdı.
CİHAN

Taksim Meydanı miting alanı değildir Lüks düşkünü vekillere sert çıktı FED altıncı kez aynı kararı aldı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı