Araçta sigara içerken ceza kesilen sürücü, ağzından sigarasını düşürmedi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ticari araçta sigara içen sürücülere İlçe Trafik Ekipleri tarafından yapılan uygulama sonucunda ceza kesildi. Ağzında sigara ile durdurulan bir sürücü ise ceza yemekten kurtulamadı. İlk olarak neden ceza kesildiğini...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ticari araçta sigara içen sürücülere İlçe Trafik Ekipleri tarafından yapılan uygulama sonucunda ceza kesildi. Ağzında sigara ile durdurulan bir sürücü ise ceza yemekten kurtulamadı. İlk olarak neden ceza kesildiğini anlamayan sürücü, 'sigaraya ceza mı kesilir?' diye ağzında sigarasıyla tepki gösterdi.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi Elmadağ mevkiinde uygulama yapan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri ticari araçta sigara içen sürücülere ceza kesip uyarıda bulundu. Uygulama noktasına 100 metre kala araç içerisinde sigara içen sürücüler başka bir ekip tarafından uygulama noktasında bekleyen trafik ekiplerine telsizle bildirildi. Telsizden aracın plakası ve bilgilerini alan polis memurları uygulama noktasına gelen sürücüleri durdurdu. Ağzında sigara ile durdurulan bir sürücü ise ceza yemekten kurtulamadı. İlk olarak neden ceza kesildiğini anlamayan sürücü, 'sigaraya ceza mı kesilir?' diye ağzında sigarasıyla tepki gösterdi. 90 TL’lik cezanın ardından evraklarını almak için polis memurunun yanına giden sürücünün tekrar sigara yakıp içmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Trafik ekipleri tarafından gün boyu yapılan uygulama sonucunda sürücülere toplamda 4.965 TL para cezası kesildiği öğrenildi.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti